Kypsytetyt lihat, joissa on aito ja hienostunut maku, tekevät jokaisesta yhteisestä hetkestä tilaisuuden nauttia italialaista laatua.
Tiukasti maustetut lihat ja makkarat mahdollisimman luonnollisella tavalla.
Terveellisiä ja yksinkertaisia elementtejä, joiden avulla voi löytää uudelleen vanhojen maalaistapojen ja maamme makuja.
Kuivat kastikkeet valmistetaan ilman liesiä.
Helppo ja nopea valmistus tekee niistä ainutlaatuisia kustannusten ja laadun suhteen.
Ne sopivat kaikkiin keittiökäyttöihin, kuten mausteiksi, kastikkeiksi, täytteiksi, päällysteiksi ja taikinoiksi muiden ainesosien kanssa.
Valmistus:
Sekoita 100 g kuivaseosta, lisää 200/300 g vettä halutun koostumuksen mukaan ja 10 g tuoretta pecorino-juustoa.
Kestävä uunissa, jäädyttämisessä ja pakastamisessa.
Italialaiset aurinkokuivatut tomaatit. Yksi maukkaimmista tuotteista, jotka ovat jääneet meille Calabrian ja Apulian maatalousperinteestä. Ne kuivataan luonnollisesti auringossa ja niitä voidaan käyttää erilaisissa resepteissä. Ihanteellinen pakkaus 4 hengelle.